Hoppa till innehåll

Ur mitt skafferi!

Jag hittade en del roligt som jag fotograferat genom åren jag orkade inte lägga ned sorteringsjobb på det så det fick bli ett bildspel som rullar på lite lagom snabbt för att man ska orka titta! Jag behöver kanske tillägga att dessa bilder är analogt framställda och scannade på en vanlig hemma scanner en gång när Hedenhös var liten!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: