Hoppa till innehåll

Håller som bäst på att planera!

Lite intressanta reportageuppslag (för gröten på bordet) och andra bildprojekt som ska resultera i en utställning om en sisådär två år. Det får gärna gå snabbare men jag känner till mitt tempo när det gäller utställningar. Alu-Land som jag hängde på arbetets museum 1999 tog mig tre år att göra klar. Men det känns jävligt spännande att jag ens vill tänka tanken igen på att ge mig in i denna skärseld.

För övrigt så håller jag på med arbetet att färdigställa några bilder som ska resultera i några roll ups åt en kund.

Annars på västfronten intet nytt!

Människor i Gnesta

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: