Hoppa till innehåll

Provtrycksgenomgång!

Idag är det äntligen dags att få se provtrycket och resultatet av ett långt arbete. Egentligen så är det fantastiskt att man faktiskt fortfarande trycker saker som man kan liksom ta på.  Jag ska också kolla lokalen där vi ska ha fotokursen och sen tänker jag tillbringa helgen med att sätta samman kursplanen vilket känns oehört spännande mina elever ska få sig en resa det lovar jag 😉 Under helgen tänker jag också kontemplera genom lite isfiske, om bara isen håller så…

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: