Hoppa till innehåll

Fotokursen 2012!

Vilken kanonkväll vi hade på kvällens fotokurs!

Jag har verkligen drivna kursdeltagare och det tar mig många timmar att varva ned efteråt. Jag tänker lägga upp kursdeltagarnas bilder här på bloggen under en egen kategori, det är verkligen roligt detta tack alla 🙂

Jag börjar med att lägga upp Hans Isenius bild av mig själv in action (inte ofta jag sett såna bilder, och denna är riktigt bra om jag får säga det själv) Tack så mycket för den bilden Hans och jag ser verkligen fram emot att få lägga upp deltagarnas alster här efterhand.

En kurskväll i februari

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: