Hoppa till innehåll

En efter en…..

Flickan med rockringen

Kollade in dokumentären om Hans Gedda igår. Vilket intressant liv den mannen verkat leva, nästa lika intressant som mitt eget, jo, det är sant! 😉 Jag tycker faktiskt det ( ironi på hög nivå). Flera av hans bilder träffar som ett slag i magen. Förvånande nog satt Lars Hall den gamle legendaren och berättade ledset om deras gemensamma öde, nämligen det att de nu för tiden liksom blivit över, det finns ingen plats för deras egon längre, hm… Ingår det inte i begreppet ”storhet” att vara anpassningsbar undrar jag då? Jag menar att om man är ett geni vilket dessa båda tvivelsutan är, det kan inte nog betonas, att man anpassar sig till sin samtid, eller går inte det om man är så bra? Eller har geniet tagit slut på något sätt?  Vad ska man då hoppas på? .  Ifall dessa människor som är sådana ikoner inom reklam och fotografi faktiskt ger upp sina livsverk och konstaterar att nu lägger vi av och vägrar att styra upp branschen genom att visa på ”this is how to do it” less is moore, content is king, embrace your self, kill your darlings.

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: