Hoppa till innehåll

Idag tog vi oss en äkta vårdagspromenad!

Vilken underbar dag det har varit idag. Isarna har börjat smälta, fåglarna sjunga och varma vindar känns i ansiktet på södersidorna i landskapet där vi går fram. Vi hittade till Ånhammar som är en 1600-tals herrgård i ett för mig idylliskt Sörmland. Ekhagarna i all sin prakt där man anar att djuren betat av och vårdat marken sedan länge, vi ser en runsten rest till minne av en förlorad son någon gång för länge sedan. Man känner det i marken där man går, känslan kryper upp igenom den förflutna känslans rötter vilka liksom trevar sig in igenom mina gummisulor, ”i bow my head” ögonblicket är söndagsstort, inre frid, märkligt att man kan känna så, så där oförhappandes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: