Hoppa till innehåll

Mera dokumentärt…

Tog mig tid att scanna in lite bilder som jag har i min portfolio, visst önskar jag att jag hade en bättre scanner som kunde ge lite mer rättvisa åt mina bilder men man får ta det onda med det goda ty det är som det är med den saken, det ger lite ”gammaldagsa” stil på helheten och hur det än smärtar ens fåfänga så är det ju ett tag sedan de kom till världen, därinne i ett mörkrum där drömmarna levde loppan med ett ungt hjärta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: