Hoppa till innehåll

Bilder på kursdeltagarna…

Äntligen! så kom vi igång med lite reellt arbete, tror jag att de som går på fotokurs hos mig tyckte igår. Jag har tidigare totalt styrt in dom på en hel del nu är det si och så och hit och dit för att sedan helt fräckt säga, använda automatiken i din kamera som utgångsläge;)

Men sanningen är den, det är bra att känna till lite saker eller ”regler” innan man bryter dom, ty det är så det funkar. Men, men, nu åter till vad det är jag egentligen vill. Jo, jag vill tacka de som nu gick den sista officiella kursen igår, jag hann inte med att göra det och jag vill säga att ni har varit mycket tålmodiga och snälla, och sådant gör en kursledare glad. Sen tycker jag att ni har varit mycket duktiga, och det gäller alla utom i så fall Conny, men det beror nog mest på att han inte har varit med på kursen utan han är bara med på bild ”de rike lever sitt liv”, ett gammalt djungelordspråk som poppade upp i skallen nu 😉

Men resten av er har varit och är helt suveräna, tack så mycket för att ni berikat mitt liv de här mörka veckorna, och jag hoppas ärligt att ni kunnat ta åt er en del av det jag försökt att förmedla.

Till sist, igår när jag slog igen bildörren och lastade ur grejorna ur bilen så sjöng koltrasten från någon gren en bit bort, respekt för att något är som det brukar i den här världen i alla fall 😉

Här är nu min tolkning av er hoppas att ni ska bli nöjda med era bilder, och förhoppningsvis så kan jag få tillfälle att plåta de som var borta nästa och sista gången vi ses.

Mvh

Dan Crona

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: