Hoppa till innehåll

Maja & Max Crona

Jag finns inte längre nära inpå, jag får inte längre höra er sova på nätterna, jag får inte längre glänta på dörren och titta in på er och tänka att jag i alla fall har gjort något bra här i livet. Ni börjar bli stora nu mina barn och ert eget liv har börjat ”på riktigt”. Bilderna och minnena lever kvar och är starkare än någonsin. Ibland så ställer jag mig frågan på samma sätt som Theodén frågar sig i Sagan om ringen, ”how did we come to this”

Men när jag ser denna bilden så minns jag och känner mig glad, det var lyckliga tider och lyckliga tider har ju trots allt en förmåga att komma tillbaka, gång på gång….

🙂

Maja & Max Crona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: