Hoppa till innehåll

Det har varit allt för länge sedan nu!

Som jag skrev någonting på min blogg, men livet har varit lika kaotiskt som vädret. Efter att ha lagt ner många timmar på Notable Productions site, så var det dags att verkligen jaga jobb. Inte får att jag har låtit bli att jaga under tiden men den biten fick stå tillbaka en aning under processen.

Ibland funderar jag omkring vad man håller på med, men jag älskar det här, det ger spänning i mitt liv, antagligen så har jag nån bokstavs grej jag vet inte 😉 MEN jag har hört att entreprenörer är funtade så.

 

Det är mycket egna projekt som får stå tillbaka när det är ”gröten på bordet tider” och mitt projekt med rock ringen bilder har stannat av lite och jag undrar ifall någon har lite tips på människor som kan tänkas ställa upp på lite bilder det kommer att bli åt det här hållet, mejla mig jag behöver alla sorters yrken och människor!

Mvh

Dan

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: