Hoppa till innehåll

Tusen och en saker..

Just nu är det en del att göra bland annat så skickade jag upp lite bilder till http://www.aday.org/ där det handlar om att skicka bilder ur ens vardag just denna dag, den 15 maj och tanken med det projektet är att visa våra framtida generationer hur en vanlig dag såg ut för oss som lever nu, ett otroligt viktigt och spännande projekt.. Jag valde helt triviala bilder men de känns lika viktiga för mig som de mera genomtänkta bildprojekten, det är det enkla som är det svåra ju. Jag älskar livsglädjen i blicken hos dessa fotbollsbarn trots ID lappen som är obligatoriskt innan man tar de ”riktiga” porträtten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: