Hoppa till innehåll

Oops! en färgbild!

Idag var jag och fotograferade ett fotbollslag i den här stilen i hällregn och jag ska erkänna att jag var skeptisk gällande resultatet men det funkade ju, gruppbilderna blev hur coola som helst vilka jag tyvärr inte kan visa, men jag fick lov att lägga upp denna bilden både av killen och hans mamma.

Tänkte göra den i min reducerade färgskala stil men denna tycker jag passar bäst i färg faktiskt, men döm själva jag lägger upp en av varje.

/Dan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: