Gnesta rockar!

Vad handlar projektet Gnesta rockar om, och var kom idén om att använda en rockring ifrån, vad betyder ringen?

Som ni ser så har jag stött på en del frågor  kring det här projektet, vilket egentligen började någon gång redan 1997-98.
Inför min utställning av Alu-land på Arbetets museum våren 1999 behövde jag en bild som visade på hur jobbigt livet kan vara i största allmänhet men samtidigt att det finns en inneboende styrka och en automatisk överlevnadskraft i oss alla.

Den symboliserar också cirkeln, det oändliga där allt blir en helhet, eller barnet i oss alla som nyfiket vill veta hur allting fungerar och till sist naturligtvis hoppet.

Eftersom nu Gnesta Företagsutveckling håller i ett EU finansierat utbildningsprojekt för Gnestas företagare så föll det sig liksom naturligt att samarbeta i det här bildprojektet vilket som sagt ska bli en utställning under sensommaren 2013 eller tidig höst. Förmodligen finns det andra kanaler att publicera bilderna i men det återstår att se var det blir.

Översättaren
%d bloggare gillar detta: