Det var länge sen jag plocka några blommor….

Det är som så att nu har jag drabbats av ”flånget” Flånget är det tillstånd som infinner sig efter en förkylningsvecka. Alltså när man blivit piggare. Då ska allting hända på en gång. Städa, byta vindrutetorkare, handla, kalka av kaffebryggaren, fixa alla de där småsakerna som man inte fixat på flera år osv. Men så hittade jag den här blomman mitt i alltihop. Den stod där bredvid den ny-kalkade kaffebryggaren – min hustru som har en enorm känsla för arrangemang av den här sorten tyckte att det var fint så. Det tyckte jag också så jag placerade den i fönstret och tog en bild med X-30:n.

Ha nu en fin helg gott folk, själv börjar jag känna att det får vara färdig-flångat snart, ska bara torka av golven först. 😉

I köksfönstret
I köksfönstret
%d bloggare gillar detta: