Livet är fullt av vantar

Vilka bara ”bidde” en tummetott – och handen på hjärtat, vad ska man göra åt det?

Min medresenär sitter vid köksborden medan jag sitter vid datorn och försöker hitta ett läge att sitta på där jag inte har ont i ryggen och hon läser högt ett kort stycke ur sin studielitteratur. — Det finns en ny forskning som berättar om ett nytt begrepp, vegansex!

— Vad i allsin dar är det, undrar jag? — en sann vegan kan inte ligga med en som äter kött eller fisk, berättar hon.

Den där karamellen kan man suga och vrida och vända på hur mycket som helst anser jag. Men mest tycker jag att inställningen mest avslöjar en viss brist på känslornas betydelse i sexlivet. Det hela känns mekaniskt på något vis. Och en känsla av att många mest pratar om att leva livet istället för att leva det tillfullo infinner sig en stund.

Have a good one peeps!

%d bloggare gillar detta: