Och på den trettonde dagen…

Jag drabbades av bildtorka redan för en vecka sedan men i morse var det för hemskt alltså: och jag måste göra någonting åt denna känslan annars går jag åt.

Tog med mig ”handlelappen” och drog till Flen, hade sett en bild där för några år sen som skulle passa bra in i Sverigeprojektet. Dock hade jag ingen tur, objektet hade byggts om och så var det med den saken – gick och handlade istället inför morgondagens trettondagsmiddag.


Ronny ringer – ska du komma till Gnesta och Gustavsvik o fika?

Brukade flourtanten komma på måndagsmorgnarna när man gick i småskolan eller? Det var bara att bege sig från Flen till Gnesta för lite fotofika. Och en bild kom till mig till sist denna dagen, som väl var.

”Nu tar vi ett kort på barnen i sommartid när vi dansar en stund på jorden”

S

%d bloggare gillar detta: