Alltså den grejen där på överläppen – vad är det för nåt?

Botaniserar för fullt bland mina gamla negativ och hittade något slags tema som verkade viktigt för mig på den tiden. Vad man höll på alltså – allt från att hänga upp kompisar från fotoskolan i något träd utanför kärnkraftverket i Oskarshamn föreställande någon slags jesus och fem i tolv snart brakar det loss känsla och det var redan 1989 – jag menar ta samhällsklimatet och debatten idag, typ samma snack fortfarande.

Sen är det stämpelklockor och hästar och fan och hans moster. Vad ville man; kommer liksom inte ihåg mera än att miljödebatten drog igång på allvar det året i alla fall.

Antar att man började förstå vad som komma skulle med krav – både egna och andras. Hur som helst kul och intressant är det att återvända ett par timmar hit och dit, kanske hjälper det till att förstå vart man är idag liksom, jag vet inte. Men vad i allsindar är det jag har på överläppen, hur tänkte jag där?

%d bloggare gillar detta: