Finns världen kvar därute?

Den finns ju på tv:n i alla möjliga former men ligger den kvar därute – världen?

Vi tog oss en roadtrip i grådasket, kanske fanns det någon bild som väntade därute. Som passagerare hade jag tid att sitta och grunna på saker och ting medan Ronny skötte rattandet, rena lyxen egentligen.

Vi gav os iväg tidigt och bestämde oss för att följa 56:an och Ga: E-18 en liten bit och det plockar fram den lille filosofen i en att betrakta världen i grådaskigt ljus och noll kontrast.

”Mens agitat molem” (anden höjer massan) – Hjalmar Branting öppnade många tal med dom orden och det ledde till bland annat Folkets Hus rörelsen eftersom folk vaknade till lite kan man säga…I dag har de i stort sett stagnerat jämförelsevis och de flesta parkerna har rivits eller byggts om till någonting annat.

Annars blev det möten med en mackägare och betraktande av ”sådant som varit” eller som är eller mitt i mellan.

Och så lite god mat på det…
%d bloggare gillar detta: