Morgonpigga tankar…

Midsommar har varit och jag gick upp tidigt. Värmen kommer att göra att jag hellre kommer att befinna där min fläkt står. Nicole är på jobb som guide för de som är rid-törstiga och jag ska väl ta hand om mina katter och mig själv.

Vår tomt har kommit i ordning, vi pratar om att vi egentligen skulle fixat ett ute kök, rostfri bänk ett litet kylskåp, bestick och tallrikar – allt för en bekvämlighet, kanske framför allt för min del. Förr, eller ja, för ett par år sedan tog jag hand om det mesta vad det gäller fixa trivsel, idag, nja, inte lika mycket fart och fläkt på gubben.

Är tacksam och glad över att ha orkat fixa utegrejorna och det tog tid, mycket mera tid än för ett par år sedan. Hade jag glömt något var det inga problem att hoppa in i Caddyn – dra till affären.

Frihet

Det handlar om att tänka om, det har jag lärt mig under de här åren i alla fall.

%d bloggare gillar detta: