Frilansfotografen funderar!

Hej och välkommen till min alldeles färska blogg där det ska funderas kring en frilansares vedermödor och glädjeämnen. Jag har  undrat vad jag har att säga till eventuella läsare egentligen?! och kom på att det är inte det som är det viktiga, utan vad jag har att säga till mig själv? Det kan kanske verka märkligt, men jag tillhör den kategorin människor som har en benägenhet att prata med mig själv i mina ensamma stunder 😉 Hur som helst så känns saker mera genomtänkta och verkliga om man satt ord på sina avsikter.

Jag har arbetat som frilansfotograf i hela mitt liv och råkat ut för det mesta. Ja, det fanns en tid i mitt liv  under min utbildning då jag trodde att min framtid var utstakad och klar i och med att jag i stor konkurrens antagits. Det skulle gå hyfsat lätt att försörja sig genom ett yrke man älskade. Ack vad jag bedrog mig. Den som provat vet vad jag pratar om och nu lämnar jag det ämnet, för det viktiga är att tro på det man gör oavsett omständigheter.

Jag hoppas att du som läser denna blogg ska hitta några guldkorn under den tid som jag utvecklar den.

Mvh

Dan Crona

Att göra det man måste är att göra det man vill..

5 kommentarer

 1. Kenth Almé · mars 2, 2012

  Jokum Sommer, Kenth Almé (då Svensson) men vad hette hästen? Kommer till och med ihåg att du döpte bilden till Tidens Färdemän redan då.

  Kenth

  Gilla

  • dancrona · mars 2, 2012

   Nämen hallå Kent, fasen vad roligt att höra av dig igen 🙂 Hästen vetti tusan vad den hette! Hur är det med en sån man nuförtiden?

   Gilla

   • Kenth Almé · mars 2, 2012

    Jadu, jag har tyvärr släpp allt som har med foto att göra och istället hamnat i IT-träsket. Jobbar för tillfället i Söderhamns kommun och är där ansvarig för ett ärendehanteringssystem (spännande va?). Inför framtiden hoppas jag att min dotter (14 år) ska ta över mitt intresse för foto. Hon har en bra blick för bilder men är som jag lite lat!
    Har du någon kontakt med de andra från vår kurs? Tänker i första hand på Jokum och Mimmi (som jag inte ens kommer ihåg efternamnet på)?

    Gilla

  • Kenth Almé · mars 2, 2012

   Glömde säga att jag har originalet kvar där hemma, det har inte gulnat så du skötte dig bra i mörkrummet!!!

   Gilla

   • dancrona · mars 2, 2012

    Fasen vad roligt att du har bilden kvar. Det är inte utan att man saknar den tiden då man kunde stå i mörkrummet. Jag har också varit och tafsat på IT, utbildade mig till webbdesigner till och med men det var inte riktigt min kopp the. Jag måste höra slutaren minst 10 ggr i veckan annars blir jag knäpp(are). Jokum vet jag är kvar inom Tv och film, Mimmi vet jag inte heller, Roy träffade jag några ggr för en del år sedan, den jag har mest kontakt med är Stefan Ed som började året efter mig. 🙂 Kul med dottern, håller tummarna att hon tar upp kallet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s