Gjort är gjort…

Mitt inscannings projekt, vilket jag för övrigt tycker är ganska tråkigt därför så får jag hålla mig så att jag inte börjar babbla om helt andra saker, där jag avhandlar diverse orättvisor eller börjar prata om mitt och sonens ”upcomin event” där vi ska kolla på In Flames i Norrköping, eller att jag börjar prata om pinsamma saker (enligt honom, min son Max alltså) sånt som att han betyder väldigt mycket för mig och att jag älskar honom och min dotter, hans syster och att jag är väldigt stolt över dom båda där de försöker hitta sin väg fram längs vägarna på den här planeten.

Var var jag nu igen? jo, jag har scannat in sånt som jag har gjort under åren. Här hittar den nyfikne exempel på min möda och mitt slit där vart och ett av de här arbeten som jag lyckats landa krävt både det ena och det andra vad det gäller konsten i att trolla med knäna.

🙂

4 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.