Gnesta rockar, precis hela tiden!

Häromdagen stannade jag till i Stjärnhov för att handla. Vid grönsaksdisken träffade jag på vår förra finansminister och senare statsminister Göran Persson.

Min spontana reaktion var att direkt fråga ifall jag fick ta honom i hand och på ett artigt sätt förklara att jag helt enkelt var tvungen att göra det. Det var inga problem alls och vi språkades vid en kort stund och jag presenterade mig, varpå han artigt låtsades att mitt namn hade han minsann hört förr, varpå jag i min tur replikerade att det kanske var Ingvar Carlsson? ; du vet jag tog ett bra porträtt på honom under min tid på Blekinge Läns Tidning där jag arbetade som pressfotograf någon gång under Hedenhös som han sen  köpte av tidningen! Vi sa hej då, och jag tackade för mig.

Jag gick vidare och betalade och gav mig ut på väg till något jobb i Katrineholmstrakten.

I morse besökte jag och Nicole morgonsoffan i Gnesta och som alltid är det en vitamininjektion, liksom bara det att träffa andra och få bekräftat att man inte blivit helt galen ännu är mycket värt bara det.

Jag har varit inne på den tanken nämligen. Mest beror det nog på att jag arbetar så mycket ensam, ni vet. Man sitter i bilen, lyssnar på P2 eller nån talbok träffar mycket folk ute på jobbet som skol/idrottsfotograf. Kommer hem sent äter, sover, laddar upp med i mitt fall datorspel eller wordfeud på mobilen, scrollar FB och blir vettskrämd eller katträdd. (Saknar nästan alla kakrecept eller grillbilder faktiskt)

Sen blir det bingen och så ett varv till nästa dag och så rullar det på.

Märker att suget ökat stadigt efter helt eget på sista tiden.
Alltså ett helt eget projekt, och det ligger en del i ”pipen” men än så länge skvalpar dessa mest omkring i badbaljan.

Det här är fullt normalt, det är så ett bra projekt växer fram, är medveten om det.

I morse drog jag mig till minnes ett projekt jag påbörjade i helt egen regi för en del år sedan nämligen ”Gnesta Rockar”

Det blev väl inte helt och hållet som jag hade tänkt mig från början, men ändå, det blev någonting och under mitt besök på morgonsoffan kom känslan tillbaka att det är precis så det är, Gnesta rockar av engagemang och de här bilderna togs i samband med EU projektet Gnesta Företagsutveckling.