När som helst bilder.

Under den här fliken kommer jag att lägga upp bilder som jag tar lite nu och då.
Bilder från en upplevelse som jag har haft och som känns viktig nog för att slippa möta ett öde som till exempel att endast ta upp utrymme på min externa hårddisk som säkerhetskopia. Utan som gott kan visas här och gärna kommenteras ifall andan faller på.

Bilderna idag kommer från en resa som jag och Nicole gjorde  till våra goda vänner på Ringsö, dels för att hämta våra båtar vilka kommer att frekventera Nyckelsjöns vatten i min jakt på Gösen, eller andra upplevelser. Dels för att vi behövde. Nicole och jag tillbringade många timmar på den ön när vi precis hade träffats eftersom hon arbetade som turridningsledare på ön över helgerna. Nu återvände vi efter att ha varit borta ett helt år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s