Hoppa till innehåll

c/o Gnesta företag och föreningsliv i samverkan!

Så är den äntligen ute broschyren som är ett resultat av arbetet med Bilden av Gnesta och vi har i samarbete med den arbetsgruppen jobbat fram en produkt där NotableProductions alltså, Nicole och jag står för idé och produktion samt text och bild. Formgivaren är Maj Studio och vi känner oss så stolta. TRYCKT är TRYCKT!- Det doftar så himla gott. Gör så gott både i kropp och själ! I detta internetets tidevarv känns det dubbelt gott! Klicka på bilden nedan så kommer ni till sidan som presenterar projektet närmare och där ligger också lite bilder som undertecknad är upphovsman till 😉 Broschyren ska läggas upp i sin helhet både hos oss naturligtvis och på c/o Gnesta.

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: