Hoppa till innehåll

Sams Place…

Jag befinner mig längre upp i landet än jag någonsin varit tidigare på några fullspäckade spännande utbildningsdagar.
Jag möter också kollegor, ofta tar vi oss till Sams restuarang som ligger vackert belägen i hamnen här i Härnösand.Våra möten i samtalet både på vägen dit och på hemvägen känns otroligt viktiga just nu och tog några bilder helt utan en agenda, jag behövde det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: