Hoppa till innehåll

Innan jobbet..

I torsdags var jag som sagt och berättade om mina bilder och vad som driver mig att hålla på, och det känns fortfarande lika rätt och sant efter så många år. Saker och ting blir tydligare för mig ifall jag liksom hänger ut orden på en tvättlina. Då först kan jag betrakta dom och avgöra deras hållbarhet i längden, rätt intressant fenomen det där.

Jag ska återkomma i frågan, för det är snart dags att ge sig iväg till jobbet, och eftersom det här är en fotoblogg egentligen så ska mina vidare funderingar illustreras med bilder 😉

Det pågår också en hel del förberedelser inför Lördagens mässa i Gnesta, (GnestaExpo) och det vore roligt om ni kom och hälsade på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: