Stjärn-hov

Atelje 42 i Stjärnhov beläget i Gnestalandet är en sann oas för den med minsta musikintresse. Och då talar vi om musik i klar världsklass. Unga skickliga musiker levererar klassiskt rakt in i hjärteroten på den mest förhärdade sönderfacebookade IT-ålders trötta själ. Det finns inget försvar, och det behövs heller inget.

De tre eldsjälarna Siri-K, Per och inte minst maestron himself, Roger, slår ödmjukt med taktpinnen emot notstället, harklar sig och förkunnar att varsågoda att lyssna vi ge er nu en berättelse vilken ni kommer att minnas länge än och långt efter det att konserten är över, det vågar vi lova.

De bjöd in mig för att lyssna och för att lära, det finns stora saker som händer, verkligt stora saker i den lilla världen, orten gör verkligen skäl för namnet Stjärnhov för det är precis det som händer en gång i månaden, stjärnorna håller hov.

Här är lite bilder från de två gångerna som jag varit med men det kommer mera.

Vill du läsa mera om Atelje 42 så hittar du det här.

%d bloggare gillar detta: