Vissa dagar vill jag vara som Tina

Hon har vunnit 6 miljoner på mindre än 6 dagar enligt nån reklambanner jag läste någonstans.

Undrar vad man skulle hitta på för pengarna?

Mina barn skulle får 1,5 mille var lätt. Sen blir det svårare. UNHCR förstås och Läkare utan gränser och poff! –  så är några hundra tusen till borta. Amnesty har redan fått i 3 år nu men de kan få nån hundra-tusing till. Sen har vi hemlösa, långtidssjukskrivna, sjuka och arbetslösa så där rök nog en miljon till minst. Hm, det börjar bli svårt nu och  jag ser redan kistbotten. Vilka ska få och vilka ska inte få, that is the question!?

Faktum är att jag inte längre hoppas att jag ska bli som Tina den lilla lyllosen. Fasen också va jobbigt det blev. Kanske lika bra att inte vinna pengar utan bara kämpa på. Fortsätta ge ett par hundringar i månaden till aktörerna ovanför. Sträva och arbeta i mitt anletes svett, det blir nog liksom lugnast så men erkänn att det började bra! 🙂

 

bottle

%d bloggare gillar detta: