Inte visste jag det då!

Att det var den sista gången som jag badade i poolen på Scandic hotell i Skärholmen tillsammans med mina barn – då tio respektive tolv år gamla eller att det skulle passera elva år innan jag var där igen. Deras mor och jag hade just gift oss i Storkyrkan i Stockholm och vi sov över på hotellet eftersom vi skulle åka utomlands och fira min 40-årsdag och smälla två flugor på samma gång så att säga. Jag  har åkt förbi hundratals gånger sedan dess i mitt jobb och idag hade vi uppstartskurs med Kungsfoto där – självklart dök minnena upp.

Cirkeln känns sluten liksom, nytt liv möter det gamla.

På hemvägen stannade jag till på Konsum i Mariefred – ett par killar byggde en ny uteservering utanför sin pizzeria.

Kursdagen var perfekt och givande och det var roligt att få träffa sina kollegor under några timmar.

 

 

%d bloggare gillar detta: