Det här med att fortsätta gå.

Churchill sade vid något tillfälle ”när du går genom helvetet, fortsätt gå”
Han sade det till sina trupper under andra världskriget – till människor vilka upplevde fasor och umbäranden som jag inte ens i min vildaste fantasi kan föreställa mig och det är lika aktuellt idag, tyvärr..

Jag är fullständigt övertygad om att det finns en cirkel i allt det vi gör mot oss själva och andra. Jag ser på existensen lite som på stolpen på fältet vilken bär upp kablar för diverse kommunikation. Antingen väljer man att släppa fram allt negativt eller allt positivt. Jag har testat att släppa fram båda och lite blandat. Bäst för mig var det positiva flödet – det glada, levande och fullt möjliga.

Stolpenbw

The bluetooth device is now ready to pair…..

%d bloggare gillar detta: