Hoppa till innehåll

Uppehållsväder

”Älgatidig” start idag på Alléskolan i Hallsberg – i dagens läge hade man nog sagt ”svintidigt” men på min tid var alla kraftuttryck med ”älga” framför en klar markering att här händer det tunga grejor med mycket transpiration och vilja inblandat i vad som nu göras skall.

Efter min fight med en envis spindel vilken jag slängde ut genom fönstret på mitt hotellrum – inte mindre än 5 gånger, kunde jag somna tidigt igår som tur var.

Mina kollegor  heter Martin och Susanna – den sistnämnda ville köra porträtt idag därför har jag inte så många bilder på henne, plus att jag tyckte Martin såg ut lite som en frontfigur i nåt indieband från Emmabodafestivalen varför han fick bli mitt motiv för dagen så att säga 😉

Det var roligt men kallt i vinden och vi hade i alla fall uppehållsväder.

#visomgörinnehållet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: