Åland

Det gavs ett tillfälle att åka över till Åland på ett jobb mot slutet av säsong 1. Som de flesta andra har jag kryssat men aldrig gått i land vilket det kommer att bli ändring på helt klart. För mig känns det som Blekinge och barndomens ö – Sturkö och här ska det upptäckas mer framöver förhoppningsvis. Medan jag väntade på Nicole i Björkhagen passade jag på att ta lite gatubilder. Jag lekte fritt med teknikerna vid ut-görningen och kommer säkert att göra om en hel del av bilderna med tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s