Hoppa till innehåll

Åland

Det gavs ett tillfälle att åka över till Åland på ett jobb mot slutet av säsong 1. Som de flesta andra har jag kryssat men aldrig gått i land vilket det kommer att bli ändring på helt klart. För mig känns det som Blekinge och barndomens ö – Sturkö och här ska det upptäckas mer framöver förhoppningsvis. Medan jag väntade på Nicole i Björkhagen passade jag på att ta lite gatubilder. Jag lekte fritt med teknikerna vid ut-görningen och kommer säkert att göra om en hel del av bilderna med tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: