Lång ned till vattnet

Idag har det varit en sån där dag.

Ni vet – när demonerna knackar på – således behövde jag snabbt plocka upp en lösning ur bakfickan – och för mig fungerar promenader med min Fuijifilm X-30 rätt bra i de allra flesta situationer när det gäller demonattacker.

Jag startade promenaden ganska hårt och lyckade haka av det mentala bagaget hyfsat kvickt, i den friska höstluften tänkte jag, kommer de tillbaka  gör jag som Ingmar Bergman ofta sa – spänn dom jävlarna för vagnen.

blad
Höstlöv

När jag lyssnar på mina tankar en sådan här dag och accepterar det jag inte kan förändra uppstår ofta möten av alla de slag, och idag var det ett glatt gäng vilka jag kunde slå mig i slang med en stund och alla negativa tankar försvann kvickt som en löning.

mote
Mia, Birgitta och Olle.

 

ensam
Den ensamma krokodilen låg kvar idag också.
bunker
Lämplig förvaringsplats av demoner

 

 

%d bloggare gillar detta: