Hoppa till innehåll

Är detta den första höstlika dagen?

Jag tycker fasen inte att det blev så värst mycket sommar i år. Visserligen trivs jag bäst när det är frisk hög luft men ändå. Inte en enda dag på stranden och jag har bara sänkt ned min lekamen i insjövatten under tre ynka tillfällen. Det är för dåligt, det får nog bli lite ”utlandet” senare i höst.

Nästa helg är det Gnesta konstrunda i alla fall och det vore roligt om ni kom och hälsade på. Jag ställer ut på Åmells möbler i Gnesta tillsammans H C Nygård och Stina Berge.

Roger 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: