Ett ögonblick i sänder

Vi tog min gamla cykel ut till båten denna varma sommarmorgon och tillbringade hela dagen på segelholmen i kalmarsund.

Det var en återvunnen militärcykel med ballongdäck och det fina med dessa gamla cyklar var att det räckte med ett tramptag så var man liksom framme – ni som ägt en sådan cykel vet vad jag pratar om.

Det blev en lång skön och varm dag därute på holmen med bad, samtal och reflektioner i vattenytan. På eftermiddagen gav vi oss av hemåt i ”båtvidd”

Vi mötte upphovskvinnan till det här fotografiet som var på väg ut till segelholmen för att övernatta där med sin familj i sin IF båt vill jag minnas att de hade.

Bilden som blev betyder så mycket för mig och jag har den på kylskåpsdörren. Livet hade precis börjat och jag hade fått mitt första barn som fyller tjugosex år nu den tredje april. Jag minns så väl leken vi alla lekte med varandra i havsbandet. På bilden är jag tjugosex och jag ser osäkerheten på framtiden i min lyfta hand och jag visste ingenting förutom att jag var lycklig.

Min dotter och jag.
%d bloggare gillar detta: