Dreamers sails on the sea of love..

Nån nämnde att vi är nog den sista generationen med inbyggt sunt förnuft och i mångt och mycket vet jag ta mig tusan inte ifall hen inte har en poäng där.

Kortsiktigt tänkande och narcissism verkar vara religionen för dagen men som väl är brukar sånt gå över med tiden – det är bara lite jobbigt precis när man ska dra av plåstret från såret liksom.

Det är mycket nu och jag hinner inte med mina egna bilder i den utsträckning som jag skulle önska men det är inte fel egentligen att ha lite tråkigt gör att man längtar och då skapas en lust att göra nytt när det finns tid och det kan man gott sukta efter.

Det är tur man har P1 som skvalar mellan alla möten ute i landet i alla fall. Greta Thunberg pryder omslaget på Time Magazine och det känns lite bra och avundsjukan och illviljan flödar i sociala medier men skit i det Greta de kommer aldrig någonsin att pryda omslaget på en enda tidning.

och vi är fullt upptagna med att konsumera
igår satt jag bredvid en pappa och en son under lunchen – sonen gjorde allt för att få kontakt men pappan glodde i mobilen – det sved i min själ att se detta och jag tänkte en dag får du igen
%d bloggare gillar detta: