Det här med att kunna lyfta från marken..

Nu så – äntligen började lite sommaraktiviteter för min del. Hela våren har gått och jag har försökt att tjyva till mig lite vårkänslor mellan bilen och olika dörrar som jag ska in igenom.

Liksom ”note to self” när man uppfattat koltrastsång eller doft av hägg och syrén, jag vet att det har hänt men det börjar redan bli ett minne.

Vi drog till ”Rålis” för att kolla på Parkteaterns uppsättning av Elvira Madigan. Hela grejen är egentligen för bra för att vara sann på sätt och vis. Svensk sommarkväll i juni och en bra musikal och pricken över i:et – det är gratis. Under hela sommaren kör de en massa olika uppsättningar på olika ställen i Stockholm så är du i krokarna missa inte det här.

Till höger om hundbadet, alldeles intill mig låg a-lagarna på någon slags scen och solade jag fick kämpa emot för att inte sätta igång och jobba ty det var en nöjesresa detta. Men metaforen sitter i även nu dagen efter. Varför har de valt hundbadet som sin plats att sola på? kanske får jag återvända senare och fråga dom.

%d bloggare gillar detta: