Strålande dagar…

Tre dagar kvar nästa vecka – 6 veckor totalt, snart är det över och jag har 1-5% chans att stoppa min tumörs tillväxt, att stoppa hotet om att bli helt blind. Hypofysen är krossad vilket förklarar mina problem med övervikten, det får bli nästa grej att lösa såväl som att att hitta en födkrok, en ny väg att gå på, men det tar vi sen, vi löser det – har alltid gjort det förut. Jag har erfarenheter både att skriva och att designa, men en sak i taget, det är viktigt…

Vänner fick jag, som också gick igenom stora ingrepp, det är jag tacksam över som min behandling likadant den lilla ”benbiten” som man inte fick bort när man mekade inuti min skalle sitter på höger ögas synnerv, vänster är borta och 15-20% i höger ögas ytterkant. Men det jag ser vill jag ha kvar.

”Se med fingertopparna” skrev Christer Strömholm på en lapp. Det får bli min sammanfattning, se med fingertopparna och den lilla synen som förhoppningsvis ska finnas kvar…

%d bloggare gillar detta: