Hoppa till innehåll

aa,precis!

Så är jag nu hemma efter en otroligt rolig och intensiv studentfotograferings tid.

När jag trött gick tillbaka mot bilen såg jag denne man sitta där framför den där banderollen och jag kunde inte motstå frestelsen att ta en bild av honom. För mig är bilden humor, kanske en sådan där humor man får när man ganska urlakad vandrar tillbaka mot bilen med studentsånger, tutor och glädjerop fortfarande ringande i öronen. Bilden är tagen i Sandviken i förmiddags och jag känner att jag har flera hundra liknande bilder att ta nu när allt går tillbaka till det mer normala. Jag ser fram emot det och ler inombords.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: