Ur skåpet!

Scannade in några gamla påsiktsbilder idag och drog mig till minnes att jag egentligen borde skaffa mig en bra negativscanner. Jag har tusentals neg i arkivet både färg och svart vita och jag ser framför mig en vinter där jag äntligen kan föra över mina bilder på digitalt, kan bli hur bra som helst ju!

Bilden på Sven Erik Zetterberg är från ett jobb åt tidningen Vi 1998 under Mönsterås Bluesfestival, bilden på gumman är från Polen 1989, som blev utställningen Svavel och Vodka tillsammans med HD fotografen Stefan Ed, de andra två bilderna är från Hultfredsfestivalen 1989.

Nu så ska jag upp till Bergslagen och sen Dalarna för att fira traditionell midsommar under flera dagar för första gången i mitt 47 åriga liv och det ska bli väldans trevligt, efter det bär det hemåt  för att arbeta ett par dagar, sedan så ska jag äntligen träffa barn och släkt ett tag, det var alltför länge sedan nu.

Glad midsommar på er!

Dan

%d bloggare gillar detta: