Hoppa till innehåll

gräs & blad

Jag tittade ut genom mitt fönster idag och insåg att allt håller på att blomma över nu i naturen och jag kände att något ska jag väl i alla fall fotografera innan det tar slut. Eftersom jag gillar att göra det enkelt för mig så häktade jag bara dit min mellanring och tog en promenad. Inget märkvärdigt resultat alls men ett minne skapades och för mig kändes det viktigt att liksom unna mig den närvaro det krävs för att fotografera den här typen av bilder..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: