Hoppa till innehåll

Mitt skrivbord ser ut som fasen…

Snusdosor o gamla kvitton, sladdar o usb stickor, travar med böcker samsas med en skiva av Stina Berge vilken jag började lyssna på för ett tag sedan nu och som jag verkligen vill lyssna klart på. Har ingen Cd spelare i bilen, bara en kassettbandspelare, för det är i bilen jag bor numera. Mina gamla band, vilka jag spelade in som 15-20 åring rullar återigen.

En väg är aldrig för lång för den som går sakta och utan att skynda sig; inga förmåner är för avlägsna för den som med tålamod bereder sig att vinna dem.

La Bruyére.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: