Sverige 8,5%

De här bilderna som jag lägger upp idag har aldrig kopierats innan, mest för att jag inte orkade då det var dags. Att fotografera i Auschwitz var tungt, riktigt tungt. Inte förrän jag var där förstod jag hur verklig ondska ser ut. Människor som var där grät och jag skämdes för att jag gick där med min kamera, det kändes som om jag var en ytlig paparazzi på en begravning, kanske var det därför som de aldrig hamnade på fotopapper.

Att jag nu som först tog tag i att göra ut bilderna har att göra med att jag på förstasidan i Dagens Nyheter läser att vi har fått ett nytt tredje största parti i Sverige.

Folk pratar om att det aldrig har hänt eller att det är propaganda vilket är snack så klart. Det borde vara obligatoriskt i ett land som Sverige, vilket kallar sig civiliserat att ta eleverna till platsen för detta illdåd. Det får aldrig glömmas bort vad människan är kapabel till bara hon hittar ett incitament hennes följeslagare köper.

Vad händer i Sverige? hur tänker vi?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Auschwitz

Idag åkte jag in till biblioteket och lånade boken Den Slutgiltiga Lösningen hur jobbigt det än må vara så måste man minnas..

%d bloggare gillar detta: