Är du född med en alldeles egen generator?

Som egna små planeter vilka drivs med en egenskap eller låt oss kalla det en egen generator vilken man inte tankar med regular 95 eller 98 oktan direkt, utan den tankar man med helt egna drivmedel.

Lust, envishet, målmedvetenhet, framtidstro och drömmar, alla förnyelsebara och ännu bättre de finns där från den dag de föds, entreprenörerna . Ofta blir de inte rika utan nöjer sig med att leva ett rikt liv, ett fullständigt liv. Där man får vara sin egen lyckas smed på gott och på ont.

Jag har den stora förmånen att få träffa många av dom i mitt arbete med Gnesta rockar, och tro mig när jag säger att det jag kommer att ha att berätta när denna resan är klar är långt ifrån de svarta löpsedlar vi alla får oss till livs varje dag i pressen.

 

Roger, på Atelje 42 i Stjärnhov
%d bloggare gillar detta: