Föraningar

Åtta grader varmt- bara så där helt från ingenstans. Det var snö under gårdagens ”prommis” idag varmt och vindstilla. Jag tog på mig för mycket kläder men tordes inte riktigt knäppa upp – mormors visdomsord sitter djupt rotat – klä inte av dig för tidigt pojke då blir du förkyld och med tanke på de orden kasade jag bara upp mössan lite – har ju liksom precis varit förkyld och man vet ju aldrig.

Den här dagen behövdes verkligen, vi kan kalla det rebooting (omstart av datasystem). Batterierna laddades klart redan under de fem första minuterna i solen – luften och kvittret från fåglar och doften av blöt mark. De följande timmarna utomhus såg jag enbart som en ren bonus.

vår-i-februari-(1)psvår-i-februari-(3)psvår-i-februari-(5)psvår-i-februari-(6)ps

 

%d bloggare gillar detta: