Hoppa till innehåll

Märkliga frågor

Jag har sett i flödena att man i allt högre grad frågar efter fotografens RAW filer när man beställt en fotografering. RAW filerna är kan vi säga det råa obearbetade negativet. Jag har själv råkat ut för det vid något tillfälle varpå jag vänligt men bestämt sade till kunden att – glöm det!

Varför kan man fråga sig kanske. vill du inte att vi ska får se alla våra bilder, vill du ta ifrån oss minnena?! — Nä tvärtom. Det är mitt jobb att förstärka och synliggöra dina minnen och dina drömmar genom att du anlitar mig som din bröllopsfotograf till exempel. Men sen är det som så att du ber väl inte att få hammaren, resten av brädorna och resttyget när du köpt en soffa eller?

wedding-45-av-86

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: