Hoppa till innehåll

Var sak på sin plats

Jag tog med mig ”X” ( min Fuji X-30) ut på en vinterpromenad i ett strålande februari. Det finns nog ärligt talat ingenting som får saker och ting på sin plats så bra som en riktig långpromenad.

sky_ps

Himmel över Sörmland

Jag har ingenting emot att sällskapa med X alls, tvärtom det är en ren fröjd och glädje. Hen svarar på mina signaler och vet till och med allt som oftast vad jag vill ha sagt innan jag själv vet om det. Vi betraktar saker och nästan nickar till varandra instämmande innan vi tar bilden. X har ett vacker inre med en bra sensor vilken visar det mesta så som det ser ut i verkligheten.

tuss_ps

Lilla molntuss

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: