Bilkrasch, nybilsköp & Gripsholms Slott

Idag kom min son på besök med flickvännen, dels för kolla på en ny bil i närheten men självklart också för att hälsa på sin gamla far. Men först av allt så rasade min gamla trotjänare V40:n helt och hållet på min väg in till Nyköpings busstation där jag skulle hämta det unga paret.

Det blev plötsligt allt på en gång, ringa bärgare, rodda med Nicole att komma till undsättning med andrabilen  – åka till Strängnäs med det unga paret och vara med om ett spännande bilinköp. Hem o lämna bil så att Nicole kan hämta Cameron som suttit på tåg från Norge. Sätta igång med grillning och lite trevlig middag för att till sist åka en sväng in till Mariefred.

Nu är det som det är och jag borde lära mig att varje intensiv säsong alltid börjar i kaos det blir dock enklare o enklare att hantera med stigande ålder.

%d bloggare gillar detta: