Hoppa till innehåll

Underbart är kort

För första gången så kunde jag åka och titta på ”Vårspiran” ett evenemang i Gnestalandet där konst och kultur, mat och annat trevligt i största allmänhet arbetar i symbios med böndernas kosläpp. Och det kunde väl knappast bli en bättre dag för det. Vädret var på ett alldeles strålande humör. Vi hann bara besöka Lagårn i Ullsta och Årby gård efter ett nödvändigt stopp på Sternersborgs glass och chocklad i Björnlunda – mina gäster skulle bege sig hemåt senare under dagen ”ack du rastlösa ungdom”

Det har varit ett par fina och intensiva dagar i alla fall. Allra sist sprang jag på Vincent på Vängsö flygplats som flugit hit från Helsinborg för att ta upp hugade våghalsar i luften på en som han uttryckte det ” upplevelseflygning med rollar och sådant. Det är nog bäst han passar på med det nu för om två år flyger han SAS plan istället.

Over and out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: