Det är nästan så det gör ont nu

Det kvittras och pips i varenda buske nu verkar det som. Syrenerna doftar ikapp med alla möjliga växter som jag inte kan namnen på. Skatorna hoppar omkring på grusvägen med sina ungar. Det gäller att hänga med nu mitt i allt som händer känns det som.

syrener
Vår syrenhäck nu.

Skatorna jagade precis in vår nyfikna honkatt – den andre, vår hankatt har ränt runt på bygden i flera veckor nu igen, och vi vet inte ifall han lever eller är död, men katter har ju nio liv så jag hoppas han lever gott någonstans och kikar in igen i höst som han brukar göra. Misse, mamman till våra katter ligger i soffan för tillfället, annars håller hon mest skinnet spänt genom täta besök till matskålen vilken är på lagom bekvämt avstånd för henne 🙂

gul
Det är som allra vackrast nu, man får inte glömma det.
%d bloggare gillar detta: